• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • StumbleUpon
  • RSS

2013-03-22

Automatikus infografikus heti jelentés a honlapodról ingyen!

A visual.ly egy infografika készítő online eszköz, amellyel tetszetős infografikákat készíthetünk egyszerűen és ingyen. Az infografika napjaink egyik legdivatosabb adatmegjelenítő eszköze. Most ingyen és gyakorlatilag automatizáltan készíthetünk a visual.ly jóvoltából Google Analytics adatokra alapozott heti infografikát a honlapunkról, blogunkról.

Az alkalmazást bátran ajánlom az internetkommunikációért felelős vállalati szakembereknek! Segítségével jól átlátható módon prezentálhatók az adott honlap adott heti forgalmi adatai, változásai (angolul).

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes egyszeri regisztrációhoz kötött. A szolgáltatás használatának feltétele, hogy honlapunk/blogunk hozzá legyen rendelve a Google Analytics szolgáltatáshoz.

Egy kattintással a Google Analytics szolgáltatáshoz megadott emailcímünkre küldethetjük az így elkészített automatizált heti jelentéseket, amik jpeg képformátumban le is tölthetők.

Visual.ly - automatizált, Google Analytics alapú infografika Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

LinkedIn + levélírás

Nevezd meg! Ne add el!

Creative Commons License Gárdos Attila "A közösségi média vállalati alkalmazásáról" című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország Licenc alatt védve.