• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • StumbleUpon
  • RSS

2013-05-17

10 millió prezentáció a világ legkedveltebb prezentáció megosztó oldalán

Az amerikai SlideShare hírlevelében számolt be arról, hogy az oldalra feltöltött prezentációk száma meghaladta a 10 milliót. A 2007-ben induló SlideShare a világ legjelentősebb ilyen jellegű szolgáltatásává nőtte ki magát. A sikeres szolgáltatást 2012 májusában a LinkedIn felvásárolta. Az üzleti, technológiai, oktató jellegű, utazással és egészséggel kapcsolatos prezentációk a legsikeresebbek.

Az amerikai szolgáltatást meglepő módon Európában használják leginkább (31%), Európát Ázsia (24%), Dél-Amerika (23%), Észak-Amerika (19%) és Afrika (1%) követi.

Vannak olyan előadásmegosztók, akik havi látogatottsága eléri az 50 milliót (!), például egy tréner, egy Stanford Egyetemi professzor, egy front end fejlesztő, egy marketing professzor, egy blogger.

Az elért eredményekről a SlideShare infografikát jelentetett meg, valamint összegyűjtötték és publikálták az általuk legjobbnak vélt prezentációkról szóló saját előadásanyagukat is:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

LinkedIn + levélírás

Nevezd meg! Ne add el!

Creative Commons License Gárdos Attila "A közösségi média vállalati alkalmazásáról" című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország Licenc alatt védve.