• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • StumbleUpon
  • RSS

2011-05-05

Online jótékonysági akció a Vaterától: közösségi autóépítés


Egyedi kampányt indított a napokban a Vateraauto. A kampány oldalán, minden felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy feltöltse autójáról készített fotóját, ezáltal nemcsak közszemlére teheti kedvenc verdáját, de része lehet az első virtuális közösségi autónak is. A kezdeményezés számomra legfontosabb célja, hogy azon túl, hogy közösségi élményt nyújt, jótékony célt is szolgál: a Vateraauto minden, a felhasználók által feltöltött fénykép után 10 Ft-tal támogatja az Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot.

A képfeltöltés bárki számára ingyenes, regisztráció sem szükséges hozzá: a becenév, az email cím és a képen látható autó típusának megadása után a fotó egyetlen kattintással bekerül abba az adatbázisba, amiből aztán összeáll „mindenki autója.”.


A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat már 12 éve küzd a súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek megmentéséért az Országos Mentőszolgálattal együttműködve. A gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt „felépíteni”, ennek köszönhetően évente több mint háromezer kisbetegen segítenek. 2010-ben Budapesten 1596, Miskolcon 564, Debrecenben 584 esetben riasztották őket.

Amennyiben egyedi mértékű pénzösszeggel szeretné támogatni Alapítványukat, átutalhatja adományát az alábbi bankszámla számukra:

CIB 10700079-26823100-51100005

Az adomány beérkezését követően igazolást állítanak ki az adományozásról és postán megküldik. (Amennyiben az adományozáskor nem ismerik az adományozó nevét, címét, igazolást sem tudnak küldeni.) További információ az adományozási lehetőségekről: http://www.gyerekmento.hu/adomanyok.html

Minden nemes célt valamilyen módon, szinten támogató akció társadalmilag is hasznos - ebből a szempontból mindenképpen dicséret illeti a Vaterauto.hu-t!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 

LinkedIn + levélírás

Nevezd meg! Ne add el!

Creative Commons License Gárdos Attila "A közösségi média vállalati alkalmazásáról" című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 2.5 Magyarország Licenc alatt védve.